Τρεις φάλαινες Bryde's εντοπίστηκαν κοντά στο νησί στο Surat Thani

Surat Thani -

Τρεις φάλαινες του Bryde εντοπίστηκαν στο εθνικό πάρκο Mu Ko Ang Thong στο Surat Thani.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο φάλαινες Bryde εντοπίστηκαν στο εθνικό πάρκο Mu Ko Ang Thong στο Surat Thani.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Mu Ko Ang Thong κ. Sathit Tantikrittaya δήλωσε σήμερα (3 Φεβρουαρίουrd) τρεις φάλαινες του Bryde εθεάθησαν στο Εθνικό Πάρκο Mu Ko Ang Thong για δεύτερη φορά πρόσφατα.

Δύο από αυτούς είναι γνωστοί στους αξιωματούχους και ονομάζονται στο σύστημα φαλαινών της Ταϊλάνδης Bryde ως Wan Dee και το μωρό Wan Roong, τα οποία εντοπίστηκαν επίσης χθες. Σύμφωνα με το σύστημα Thailand Bryde's Whales, το μωρό Wan Roong, γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίουth πέρυσι. Η τρίτη φάλαινα εξακολουθεί να ταυτοποιείται.

Από το αρχείο του Bryde's whales, μόνο μία ή δύο φάλαινες Bryde's βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή ετησίως. Αφού οι περιοχές του εθνικού πάρκου έκλεισαν για τον τουρισμό κατά τη διάρκεια του Covid-19 από το 2020 έως το 2021, το οικολογικό σύστημα του εθνικού πάρκου βελτιώθηκε και περισσότερες φάλαινες έρχονται στην περιοχή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.