Λήφθηκαν νομικές ενέργειες κατά τεσσάρων παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Νομικές ενέργειες κινούνται σε βάρος τεσσάρων παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ.

Το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) ανέφερε χθες (2 Φεβρουαρίου) ότι από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. οι αρμόδιοι αξιωματούχοι έστησαν ένα σημείο ελέγχου κοντά στην προβλήτα Rassada στην υποπεριφέρεια Rassada, Mueang Phuket.

Δύο οδηγοί αυτοκινήτων ταξί βρέθηκαν να χρησιμοποιούν οχήματα για να μεταφέρουν τουρίστες ως παράνομα ταξί (Μαύρες πινακίδες). Δύο οδηγοί ταξί (Green Plates) από την Μπανγκόκ βρέθηκαν επίσης να εξυπηρετούν στην περιοχή ενάντια σε κανόνες και κανονισμούς.

Σε όσους παραβάτες οδηγούς ταξί θα επιβληθούν πρόστιμο και η άδεια οδήγησης θα ληφθεί υπόψη για 90 ημέρες αναστολής.

Το Phuket Express σημείωσε ότι οι «Μαύρες πινακίδες» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως από το PLTO για να καλέσει ένα κανονικό προσωπικό όχημα (με λευκή πινακίδα κυκλοφορίας, ειρωνικά), αλλά αντίθετα βρέθηκε ότι χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά επιβατών ως παράνομο ταξί. Εν τω μεταξύ, τα ταξί με πράσινες πινακίδες μπορούν να εξυπηρετούνται μόνο σε επαρχίες όπου έχουν εγγραφεί.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Συνολικά, 90 παράνομοι οδηγοί ταξί στο Πουκέτ επιβλήθηκαν πρόστιμα τους τελευταίους τρεις μήνες και σε 33 από αυτούς αναστέλλεται η άδεια οδήγησης για 90 ημέρες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.