ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αναζήτηση για τον αγνοούμενο Γερμανό τουρίστα συνεχίζεται κοντά στο νησί Phangan

Νησί Phangan, Surat Thani -

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου Γερμανού τουρίστα που πήδηξε από πορθμείο κοντά στο νησί Phangan στο Surat Thani.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η Διοίκηση Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ειδοποιήθηκαν ότι ένας άνδρας ξένος τουρίστας πήδηξε από ένα πλοίο που κατευθυνόταν από το νησί Phangan στις 7:00 μ.μ. της Τρίτης (31 Ιανουαρίουst) στο Donsak στο Surat Thani.

Η πλήρης έρευνα από τη ναυτική αστυνομία Surat Thani, τοπικούς δύτες διάσωσης και το ναυτικό γραφείο Phangan συνεχίστηκε στη θάλασσα και στις παραλίες στα νησιά Tae Nok και Tae Nai, όπου αυτά τα νησιά είναι τα πιο κοντινά νησιά από το Phangan Island.

Εν τω μεταξύ, οι χειριστές σκαφών βοηθούν στην αναζήτηση μεταξύ της διαδρομής από το νησί Samui και το νησί Phangan προς το Surat Thani.

Η Τουριστική Αστυνομία του Surat Thani είπε ότι ο κ. Florian Storz, 35 ετών, εισήλθε στην Ταϊλάνδη μέσω τουριστικής βίζας που ισχύει μέχρι σήμερα, 2 Φεβρουαρίου.nd 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.