Ο Τουριστικός Σύλλογος του Πουκέτ διοργάνωσε το «Πουκέτ Roadshow στη Σαουδική Αραβία 2023» στη Τζέντα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Στις 26 Ιανουαρίου 2023, ο κ. Thaneth Tantipiriyakij, Πρόεδρος του Τουριστικού Συνδέσμου του Πουκέτ μαζί με τον κ. Chaiwat Tamthai, Διευθυντή της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), του Ντουμπάι και του Γραφείου Μέσης Ανατολής, οδήγησαν περισσότερους από 30 τουριστικούς φορείς της Ταϊλάνδης να οργανώσουν το «Πουκέτ Roadshow to Saudi Arabia 2023” στο Marriot Hotel στη Τζέντα. Περισσότερες από 40 σαουδαραβικές τουριστικές εταιρείες στη Τζέντα παρακολούθησαν την εκδήλωση για να κάνουν απολογισμό της επιχειρηματικής ευκαιρίας στο Πουκέτ και να συμμετάσχουν σε μια επιχειρηματική αντιστοίχιση με τις αντίστοιχες της Ταϊλάνδης.

Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Kitinai Nutakul, Γενικός Πρόξενος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες επαναλαμβάνοντας την ετοιμότητα της ομάδας του να υποστηρίξει τους επιχειρηματικούς τομείς της Ταϊλάνδης στη Σαουδική Αραβία. Ο Γενικός Πρόξενος συνεχάρη επίσης τους επιχειρηματίες για την επιτυχημένη επίσκεψή τους στο Ριάντ και το Νταμάμ νωρίτερα και τόνισε τις δυνατότητες του Πουκέτ να προωθήσει τη τουριστική συνεργασία με τη Σαουδική Αραβία, ιδιαίτερα την προσφορά να φιλοξενήσει την Specialized Expo 2028 με θέμα «Future of Life: Living in Harmony, Sharing Ευημερία".

Εκτός από την επιχειρηματική αντιστοίχιση και την ανταλλαγή πληροφοριών, ο Γενικός Πρόξενος μαζί με τον κ. Apichart Presertsud, Διευθυντή του Ταϊλανδικού Εμπορικού Κέντρου στη Τζέντα συμμετείχαν σε μια τυχερή δραστηριότητα κλήρωσης όπου απονεμήθηκαν βραβεία για εκπροσώπους εταιρειών της Σαουδικής Αραβίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.