Γερμανός αγνοούμενος μετά το άλμα από το πορθμείο κοντά στο νησί Phangan

Phangan, Surat Thani-

Ένας Γερμανός αγνοείται αφού πήδηξε από ένα πορθμείο κοντά στο νησί Phangan στο Surat Thani.

Η Διοίκηση Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ειδοποιήθηκαν ότι ένας άνδρας αλλοδαπός τουρίστας πήδηξε από ένα πλοίο που κατευθυνόταν από το νησί Phangan στις 7:00 μ.μ. χθες το βράδυ (31 Ιανουαρίουst) στο Donsak στο Surat Thani.

Δεκαπέντε λεπτά αφότου το πλοίο έφυγε από την προβλήτα κοντά στο νησί Phangan, οι επιβάτες φώναξαν ότι κάποιος πήδηξε από το πλοίο. Ο καπετάνιος του πορθμείου γύρισε το πλοίο για να αναζητήσει τον επιβάτη ενώ καλούσε το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης για βοήθεια.

Μια πλήρης έρευνα ξεκίνησε στις 8:47 μ.μ. από τη ναυτική αστυνομία του Surat Thani, τους τοπικούς δύτες διάσωσης και το ναυτικό γραφείο Phangan. Ωστόσο, η έρευνα σταμάτησε λόγω σκοταδιού και κυμάτων ύψους δύο μέτρων στη θάλασσα στις 10:00

Ο τουρίστας αργότερα αναγνωρίστηκε δημόσια από τους αξιωματούχους ως ο κ. Florian Storz, 35 ετών, Γερμανός υπήκοος. Η έρευνα ξεκίνησε ξανά σήμερα το πρωί (1 Φεβρουαρίουst).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.