Η δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γεννά αυγά στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Takua Pa.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) ειδοποιήθηκε από τον αρχηγό του χωριού Koh Kor Khao κ. Sanae Churat ότι χθες (31 Ιανουαρίουst) κάτοικοι της περιοχής βρήκαν ίχνη μητέρας θαλάσσιας χελώνας στην παραλία Sunset.

Οι υπάλληλοι και το προσωπικό του DMCR έφτασαν στην παραλία για να βρουν τη φωλιά της θαλάσσιας χελώνας και ανακάλυψαν ότι ήταν δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας. Η φωλιά ήταν γεμάτη αυγά και η περιοχή δεν επηρεάστηκε από το θαλασσινό νερό ή τον κακό καιρό.

Ως εκ τούτου, τα αυγά δεν αφαιρέθηκαν από τις φωλιές τους. Ωστόσο, η φωλιά περιφράσσεται για την προστασία του αυγού.

Οι ντόπιοι στο Koh Kor Khao είναι πολύ χαρούμενοι καθώς αυτή είναι η πρώτη φωλιά δερμάτινων θαλάσσιων χελωνών εδώ και δύο χρόνια στο χωριό Koh Kor Khao. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας στο χωριό ήταν το 2021. Επιπλέον, όλα τα αυγά την προηγούμενη φορά δεν ήταν γόνιμα αυγά.

Οι κάτοικοι της περιοχής περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τα μωρά της θαλάσσιας χελώνας.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Μια θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Takua Thung.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.