Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ διευκρινίζουν σχετικά με την υποτιθέμενη εκβίαση χρημάτων από τουρίστα από τη Σαουδική Αραβία

Πουκέτ -

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξεναγών Ανταμάν διευκρίνισε σχετικά με μια φήμη για αξιωματικούς που φέρεται να εκβιάζουν χρήματα από έναν τουρίστα από τη Σαουδική Αραβία.

Η ιστορία ήρθε στο φως μετά από αυτή την εβδομάδα ένας άγνωστος ξεναγός μίλησε σε ένα ειδησεογραφικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Ταϊλάνδης μετά τις εθνικές ειδήσεις σχετικά με τον εκβιασμό μιας Ταϊβανέζας ηθοποιού. Είπε ότι ένας ξεναγός στο Πουκέτ του έστειλε μήνυμα για διεφθαρμένους αξιωματικούς επιβολής του νόμου που φέρεται να τοποθέτησαν παράνομα ναρκωτικά σε έναν τουρίστα από τη Σαουδική Αραβία. Στη συνέχεια απέσπασαν χρήματα από τον τουρίστα περίπου ενός εκατομμυρίου μπατ.

Ο κ. Krit Thepbamrung, Πρόεδρος του Συνδέσμου οδηγών Andaman είπε: «Ελέγξαμε αυτήν τη δήλωση και διαπιστώσαμε ότι αυτό το ζήτημα συνέβη πριν από πολύ καιρό και δεν ήμασταν σίγουροι αν ήταν αλήθεια για τον εκβιασμό. Το άτομο που επανέφερε αυτό το ζήτημα στα χρόνια αφού φέρεται ότι συνέβη, έχει βλάψει τον τουρισμό του Πουκέτ».

«Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν θέλουμε να πούμε κάτι. Πρέπει πρώτα να το ελέγξουμε εκτός και αν γίνει viral σε όλο τον κόσμο. Οι τουρίστες που άκουσαν για αυτό μπορεί να μην θέλουν να επισκεφθούν το Πουκέτ.» κατέληξε ο Κριτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.