Ο Εθνικός της Μιανμάρ αγνοείται αφού τον ξέβρασαν τα κύματα στο νησί Σαμούι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thai PBS

Νησί Samui, Surat Thani-

Ένας υπήκοος της Μιανμάρ έχει εξαφανιστεί αφού παρασύρθηκε από ένα βράχο από τα κύματα στο νησί Σαμούι.

Μάρτυρες είπαν στα μέσα ενημέρωσης του ταϊλανδικού PBS ότι χθες (30 Ιανουαρίουth) υπήρχαν τρεις υπήκοοι της Μιανμάρ που φαινόταν να ήταν μεθυσμένοι. Είχαν κατέβει σε μια περιοχή με θέα κοντά στη θάλασσα. Οι αρχές είχαν προειδοποιήσει προηγουμένως τους τουρίστες να μην πλησιάζουν στη θάλασσα λόγω των ισχυρών ανέμων και των κυμάτων.

Ξαφνικά, οι μάρτυρες άκουσαν κάποιον να φωνάζει για βοήθεια. Ένας υπήκοος της Μιανμάρ είχε ξεβραστεί στη θάλασσα από μεγάλα κύματα. Οι άλλοι δύο υπήκοοι της Μιανμάρ έφυγαν αργότερα από την άμεση περιοχή πριν φτάσουν οι αρχές, αν και δεν είναι σαφές γιατί. Δεν υπήρξαν αναφορές για το πού εργάζονται ή ζουν.

Οι αρχές δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν πλήρη έρευνα χθες λόγω των ισχυρών ανέμων και των κυμάτων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.