Περισσότεροι από 200,000 τουρίστες επισκέπτονται το νησί Samui τον πρώτο μήνα του 2023

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Surat Thani

Νησί Σαμούι -

Περισσότεροι από 200,000 τουρίστες έχουν επισκεφθεί το νησί Samui από την αρχή του τρέχοντος έτους.

Ο Κυβερνήτης του Surat Thani κ. Wichawut Jintoe είπε στον Τύπο σήμερα (31 Ιανουαρίουst) ότι από την 1η Ιανουαρίουst έως τον Ιανουάριο 23rd, υπήρχαν 178,077 τουρίστες που επισκέφτηκαν το νησί Samui. Από αυτούς, οι 86,507 έφτασαν με αεροπλάνα και οι 91,570 έφτασαν με οχηματαγωγά.

«Αυτός ο αριθμός δεν περιελάμβανε τουρίστες από κρουαζιερόπλοια που ήταν τέσσερις γύροι για μονοήμερες εκδρομές και δύο γύροι έμειναν στο νησί Samui για μία νύχτα. Στο τέλος αυτού του μήνα θα υπάρχουν περισσότεροι από 200,000 τουρίστες που επισκέπτονται το νησί Samui», σημείωσε ο κ. Wichawut.

«Ο αριθμός των τουριστών που επισκέπτονται το νησί Samui τον πρώτο μήνα του έτους έχει αυξηθεί σε σύγκριση με χρόνια πριν. Επισκέφτηκαν επίσης κοντινά νησιά όπως το νησί Phangan και το νησί Tao (Νησί της χελώνας) καθώς και άλλα τουριστικά μέρη στη στεριά. Αυτή είναι μια καλή αρχή που δείχνει ότι το νησί Samui είναι ένα από τα κορυφαία μέρη στην Ταϊλάνδη που αρέσει στους τουρίστες να επισκέπτονται», πρόσθεσε ο κ. Wichawut.

============================

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.