Το Πουκέτ αναμένει 12 εκατομμύρια τουρίστες φέτος

Πουκέτ -

Η Αρχή Τουρισμού του Πουκέτ της Ταϊλάνδης (Phuket TAT) αναμένει 12 εκατομμύρια τουρίστες να επισκεφθούν το Πουκέτ φέτος.

Η διευθύντρια του Phuket TAT κα Nathasiri Ronnasiri είπε στο Phuket Express «Αναμένουμε 12 εκατομμύρια τουρίστες να επισκεφθούν το Πουκέτ φέτος. Αυτός θα είναι περίπου ο ίδιος αριθμός τουριστών με πριν από τον Covid-19».

«Πέρυσι, ο αριθμός των επισκεπτών στο Πουκέτ ήταν 9,260,657. Από αυτούς τους αριθμούς, το 46.4 τοις εκατό ήταν ξένοι τουρίστες και το 53.6 τοις εκατό ήταν τουρίστες από την Ταϊλάνδη. Το Πουκέτ έχει δημιουργήσει το 74.4 τοις εκατό των εσόδων του από ξένους τουρίστες». δήλωσε ο Ναθασίρι.

«Το ερχόμενο καλοκαίρι θα υπάρχουν περισσότεροι Ισραηλινοί τουρίστες που θα επισκέπτονται επίσης το Πουκέτ, μια σχετικά νέα αγορά για εμάς. Μερικοί από αυτούς τους επισκέπτες έχουν επισκεφτεί το Πουκέτ στο παρελθόν και κάποιοι είναι νέοι τουρίστες». κατέληξε ο Ναθασίρι.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Το Πουκέτ βλέπει περισσότερες δραστηριότητες από τους τουρίστες, καθώς ο τουρισμός βρίσκεται τώρα στο 50% σε σύγκριση με τα προ πανδημίας επίπεδα, σύμφωνα με τον διευθυντή του Γραφείου Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης στο Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.