Η τσάντα που λείπει με διαβατήριο επιστράφηκε στον Αμερικανό τουρίστα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια τσάντα με διαβατήριο και διάφορες πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες επιστράφηκαν εγκαίρως σε Αμερικανό τουρίστα στο Πουκέτ λίγο πριν φύγει από τη χώρα.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (29 Ιανουαρίουth) περίπου στις 7:30 μ.μ. Ο κ. Edward Freitas, 29 ετών, Αμερικανός υπήκοος, μπήκε σε ένα ταξί στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ πριν κατέβει στη διασταύρωση Bang Naew στην πόλη του Πουκέτ.

Ο κύριος Φρέιτας ξέχασε την τσάντα του που είχε το διαβατήριό του και διάφορες κάρτες στο ταξί. Δεν μπορούσε να θυμηθεί την πινακίδα του ταξί. Ο κ. Freitas επρόκειτο να είναι σε πτήση που αναχωρούσε από την Ταϊλάνδη στο Σίδνεϊ απόψε (30 Ιανουαρίουth).

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοήθησαν να κοινοποιηθεί το περιστατικό για να βρεθεί ο οδηγός στον οποίο τελικά ο οδηγός ταξί εμφανίστηκε στην τουριστική αστυνομία του Πουκέτ με την τσάντα σήμερα το απόγευμα και επέστρεψε τα πολύτιμα αντικείμενα στον κ. Freitas. Ο κ. Freitas είπε ευχαριστίες στον οδηγό ταξί, την Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ και τα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια προχώρησε να πάρει την πτήση του όπως είχε προγραμματιστεί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.