Κανένας χειριστής τζετ σκι στην Πατόνγκ δεν είναι θετικός στην καταστολή ναρκωτικών

Πατόνγκ –

Κανένας χειριστής ή προσωπικό τζετ σκι στην παραλία Patong δεν βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικά σε πρόσφατη καταστολή, δήλωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Μια ομάδα αξιωματούχων που στάλθηκαν από τον Αρχηγό της Περιφέρειας Kathu χθες (27 Ιανουαρίου) διεξήγαγαν δοκιμές φαρμάκων ούρων σε πολλούς υπαλλήλους του jet-ski χωρίς καμία ειδοποίηση εκ των προτέρων.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu κ. Siwat Rawangkun είπε στο Phuket Express, «Αυτό είναι μέρος μιας εκστρατείας που ονομάζουμε «Ακτινογραφία» για την καταστολή της χρήσης και των πωλήσεων παράνομων ναρκωτικών».

«Στο προσωπικό από επιχειρήσεις τζετ σκι στην παραλία Patong υποβλήθηκαν σε εξετάσεις ούρων, συνολικά 56 άτομα. Κανένας από αυτούς δεν βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικά». δήλωσε ο κ. Siwat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.