Πρόστιμο 60,000 μπατ επιβλήθηκε σε χειριστή Jet-Ski και Parasailing μετά την παράβαση των κανόνων στην παραλία στο Thalang

Thalang -

Πρόστιμο 60,000 μπατ επιβλήθηκε σε χειριστή τζετ σκι και αλεξίπτωτου ιστιοπλοΐας αφού παραβίασε τους κανόνες και λειτούργησε σε προστατευμένη παραλία στο Thalang.

Ο επικεφαλής του ναυτικού γραφείου του Πουκέτ κ. Chayapong Pranit είπε στο Phuket Express ότι έλαβαν καταγγελίες ότι ένας χειριστής τζετ σκι και αλεξίπτωτου ιστιοπλοΐας λειτουργούσε παράνομα στην παραλία Surin στο Cherng Talay.

Η παραλία Surin είναι μια προστατευόμενη παραλία (White Beach Project) όπου απαγορεύονται οι θαλάσσιες δραστηριότητες. Αυτές οι δραστηριότητες έχουν ενοχλήσει τους θαλασσοπόρους και τους κολυμβητές και δεν είναι ασφαλείς για αυτούς.

Ο κ. Chayapong είπε στο Phuket Express χθες (27 Ιανουαρίουth) ότι όταν οι υπάλληλοι επιθεώρησαν την παραλία βρέθηκαν πέντε τζετ-σκι σε αυτήν. Αυτά τα jet-ski έχουν εγγραφεί για χρήση μόνο στην παραλία Bang Tao στο Cherng Talay και τα jet-ski χρησιμοποιούνται σε λάθος περιοχή για τις άδειές τους. Ο χειριστής έχει επιβληθεί πρόστιμο 10,000 μπατ για κάθε τζετ σκι, συνολικά 50,000 μπατ.

Ο κ. Chayapong είπε επίσης στο Phuket Express ότι διαπίστωσαν ότι ο χειριστής χρησιμοποιούσε ένα σκάφος για αλεξίπτωτο, το οποίο επιτρέπεται να χρησιμοποιείται μόνο στην παραλία Kamala, Kathu. Ο χειριστής επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 10,000 μπατ για χρήση του σκάφους σε λάθος περιοχή στην άδεια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.