Ξεκινά επίσημα το Φεστιβάλ Πουκέτ 2023

Πουκέτ -

Το Φεστιβάλ Πουκέτ 2023 ξεκίνησε επίσημα.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ προσκαλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Πουκέτ 2023 στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Φεστιβάλ Πουκέτ εγκαινιάστηκε επίσημα χθες το βράδυ (27 Ιανουαρίουth) από τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Naroong Woonciew και τον δήμαρχο του δήμου του Πουκέτ Saroj Angkanapilard στην Chartered Intersection στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Ο κ. Saroj είπε στο Phuket Express, «Το Πουκέτ είναι πολύ μοναδικό στον φυσικό τουρισμό και στον πολιτιστικό τουρισμό. Η πόλη έχει δημιουργήσει το υψηλότερο τουριστικό εισόδημα της χώρας. Το Φεστιβάλ Πουκέτ 2023 διεξάγεται έως τις 29 Ιανουαρίουth. Σκοπός του είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους και τους κατοίκους του Πουκέτ να δουν τη σημασία των πολύτιμων παραδόσεων μας από την αρχαιότητα. Χρησιμοποιούμε ό,τι έχουμε για να τονώσουμε τον τουρισμό και ταυτόχρονα διατηρούμε ό,τι έχουμε για τις επόμενες γενιές».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.