Βρετανός συνελήφθη στο νησί Samui για 25 ημέρες παραμονής

Samui, Surat Thani -

Ένας Βρετανός συνελήφθη στο νησί Samui στο Surat Thani για 25 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

Οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Μετανάστευσης του Surat Thani είπαν στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν τον κ. Arran Newman, 36 ετών, Βρετανό υπήκοο, σε ένα ξενοδοχείο στο Maret στο νησί Samui.

Τώρα έχει 25 ημέρες παράτασης της νόμιμης βίζας του σύμφωνα με τον αξιωματικό. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Bo Phut για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής. Δεν ήταν σαφές γιατί ο κύριος Νιούμαν είχε υπερβεί τη βίζα του.

Η σύλληψη ακολούθησε την περιπολία των αξιωματικών μετανάστευσης του Σουράτ Τάνι για να καταπολεμήσουν τους αλλοδαπούς που υπερβαίνουν τη διαμονή τους σε μια νέα εκστρατεία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.