Η υπόγεια διάβαση Chalong στο Πουκέτ θα κλείσει προσωρινά

Chalong -

Η υπόγεια διάβαση Chalong θα κλείσει προσωρινά για την κυκλοφορία για να επισκευαστεί μια κατεστραμμένη αντλία νερού για δύο ημέρες.

Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι η υπόγεια διάβαση Chalong στο Chalong θα είναι προσωρινά κλειστή για αρκετές ημέρες στην κυκλοφορία από την Τρίτη 31 Ιανουαρίουst έως την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίουst, 2023 από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 π.μ.

Το κλείσιμο θα γίνει για την αφαίρεση αντλιών νερού μέσα στην υπόγεια διάβαση για την επισκευή τους μετά από θραύση των αντλιών νερού από τροχαίο.

Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ ζήτησε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.