Δεκαοκτώ παίκτες συνελήφθησαν σε κρησφύγετα τυχερών παιχνιδιών στη διάσημη έκθεση ναών Chalong

Chalong -

Δεκαοκτώ παίκτες συνελήφθησαν σε κρησφύγετα τυχερών παιχνιδιών στη διάσημη έκθεση ναών Chalong.

Η ετήσια έκθεση Chalong Temple επέστρεψε, η οποία διεξάγεται από τις 21 Ιανουαρίουst έως τον Ιανουάριο 27th 2023.

Η αστυνομία της περιοχής 8 είπε στο Phuket Express ότι η επιδρομή στις 3:30 π.μ. σήμερα νωρίς το πρωί (26 Ιανουαρίουth) πραγματοποιήθηκε στο Chalong Temple Fair στο Chalong.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είναι πωλητές στην έκθεση που μπήκαν στα κρησφύγετα τυχερών παιχνιδιών μετά το τέλος της έκθεσης. Βρέθηκαν να συμμετέχουν σε δημοφιλή τοπικά παιχνίδια τζόγου που ονομάζονται «High-Low» και «Rummy».

Δεκαοκτώ παίκτες που ήταν 15 άνδρες και τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.