Πωλητές αλκοολούχων ποτών βρέθηκαν να πωλούν παράνομα στην οδό Bangla νωρίς το πρωί

Πατόνγκ –

Πωλητές αλκοόλ βρέθηκαν να πωλούν παράνομα στην οδό Bangla νωρίς το πρωί, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η πώληση αλκοόλ σε κουτιά αφρού από πωλητές ή αναδυόμενους θαλάμους αλκοολούχων ποτών πρέπει να απαγορευτεί καθώς αυτό είναι παράνομο. Ο δρόμος Bangla είναι δημόσιος δρόμος και δεν μπορεί κανείς να πουλάει αλκοόλ στο δρόμο.

Ένας άγνωστος κάτοικος της περιοχής που οδηγούσε στην οδό Bangla είπε στο Phuket Express ότι στις 6:00 π.μ. σήμερα το πρωί (26 Ιανουαρίου) κάποιοι πωλητές αλκοόλ πουλούσαν αλκοόλ σε ξένους τουρίστες με τραπέζια και καρέκλες για πελάτες στο δρόμο.

Οι κάτοικοι της περιοχής καλούν τις αρχές να διερευνήσουν και να καταπολεμήσουν το θέμα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.