Επτά ξένοι τουρίστες στο Πουκέτ διασώθηκαν από το σκάφος που μάχεται με τα κύματα

Πουκέτ -

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης διέσωσε επτά ξένους τουρίστες και έναν καπετάνιο από ένα σκάφος μετά από μάχη με τα κύματα στο Πουκέτ.

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι χθες, (25 Ιανουαρίουth), ειδοποιήθηκαν ότι ένα αλιευτικό σκάφος που μετέφερε επτά ξένους τουρίστες στα νότια του Πουκέτ έδινε μάχη με ισχυρά κύματα στη θάλασσα. Ο πλοηγός στο σκάφος ήταν σπασμένος που σήμαινε ότι ο καπετάνιος του σκάφους δεν μπορούσε να τους πάρει πίσω στην ακτή.

Το Πολεμικό Ναυτικό βγήκε στο σημείο όπου βρήκαν τελικά το ψαροκάικο. Αυτοί και το σκάφος έφτασαν με ασφάλεια στην προβλήτα Chalong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.