Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από τριπλή σύγκρουση οχήματος στο Kathu

Kathu -

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από τριπλό ατύχημα στο Κάθου.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Τρίτη (24 Ιανουαρίουth) στον δρόμο Phra Phuket Kaew στο Kathu σε μια στροφή κοντά σε μια σχολή οδήγησης.

Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν τρία κατεστραμμένα οχήματα στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένου ενός μίνι βαν. Τρεις τραυματίες αναφέρθηκαν. Όλοι μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία του Kathu συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.