Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει το Ετήσιο Φεστιβάλ Ηρωίδων

Πουκέτ -

Το ετήσιο Φεστιβάλ Ηρωίδων θα πραγματοποιηθεί φέτος τον Μάρτιο στο Thalang.

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Amnuay Pinsuwan είπε στο Phuket Express ότι φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 15 Μαρτίουth, 2023 στο ιστορικό πάρκο Thalang στο Thep Krasattri.

Το φεστιβάλ στοχεύει στην προώθηση του τουρισμού παρουσιάζοντας τον τοπικό τρόπο ζωής και την ιστορία του Thalang του Πουκέτ. Ταυτόχρονα είναι η υποστήριξη των νέων γενεών για τη διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού. Θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες όπως παραδοσιακές παραστάσεις φωτός και ήχου, πώληση διαφόρων προϊόντων και τοπικών φαγητών από το Πουκέτ και πολλά άλλα.

Βασική στιγμή της εκδήλωσης είναι η ιστορική παράσταση των Thao Thep Krasattri και Thao Si Soonthorn που θα πραγματοποιηθεί για να τιμήσουν την καλοσύνη των δύο ηρωίδων και των προγόνων του Thalang που πολέμησαν και θυσιάστηκαν με γενναιότητα για την προστασία της γης. στην οποία πολλοί εξακολουθούν να κατοικούν ειρηνικά σήμερα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.