Μια άλλη δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γεννά αυγά στην παραλία Phang Nga

Phang Nga -

Μια άλλη δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στο Phang Nga.

Οι υπάλληλοι του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi-Hat Thai Mueang είπαν στο Phuket Express ότι βρήκαν ένα ίχνος μιας δερμάτινης μητέρας που κείτονταν αυγά σε μια παραλία στην περιοχή του εθνικού πάρκου αυτή την εβδομάδα.

Η φωλιά βρίσκεται κοντά στο κέντρο του εθνικού πάρκου. Η περιοχή δεν επηρεάζεται από το θαλασσινό νερό, τις κακές καιρικές συνθήκες, άλλα ζώα ή ανθρώπους. Αυτά τα αυγά δεν αφαιρέθηκαν από τη φωλιά.

Πιστεύεται ότι τα μωρά της θαλάσσιας χελώνας θα εκκολαφθούν εντός 55 ημερών. Τα ίχνη της μητέρας θαλάσσιας χελώνας καθαρίστηκαν για να αποτραπεί κάποιος από το να κλέψει αυτά τα αυγά.

Μπορεί να σας αρέσουν αυτά:

Συνολικά 129 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια φωλιά σε μια παραλία στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

Εκατόν τρία μωρά θαλάσσιες χελώνες με ραβδοσκόπιο εκκολάφθηκαν με επιτυχία και κατευθύνθηκαν στη θάλασσα στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.