Οδηγός ταξί του Πουκέτ χρεώθηκε αφού κλώτσησε μοτοσυκλέτα στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Κατηγορήθηκε ένας οδηγός ταξί που πιάστηκε σε πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης να κλωτσάει μηχανή μπροστά από το αυτοκίνητο ταξί του.

Η αστυνομία της πόλης Patong είπε στο Phuket Express ότι ο ιδιοκτήτης μοτοσικλέτας υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία με το βίντεο CCTV. Το βίντεο κλιπ είχε γίνει viral και στα social media χθες (22 Ιανουαρίου).

Ο οδηγός ταξί που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Σιτ, 45 ετών, παρουσιάστηκε στην αστυνομία. Έγινε έλεγχος ναρκωτικών και αλκοόλ μαζί του αλλά δεν εντοπίστηκαν ίχνη.

Ο κ. Σιτ είπε στην Αστυνομία ότι το μηχανάκι ήταν σταθμευμένο μπροστά από το αυτοκίνητό του. Ήταν βιαστικός και θυμωμένος πριν κλωτσήσει το μηχανάκι.

Ο κ. Σιτ αντιμετωπίζει κατηγορίες για καταστροφή περιουσίας άλλων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.