Ζευγάρι συνελήφθη με μισό κιλό κρυσταλλικής μεθόδου στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα ζευγάρι συνελήφθη με μισό κιλό κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη σε δημόσιο πάρκο στην πόλη του Πουκέτ.

Ο κ. Panjapong Boonjan, αξιωματικός από το Συμβούλιο Ελέγχου Ναρκωτικών, είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέλαβαν τον κ. Eakanan, 35 ετών, και την κα Patsuda, 26, στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ.

Από αυτούς κατασχέθηκαν 510.98 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και δύο χάπια μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσουν.

Ίσως επιθυμείτε επίσης να:

Ένας ύποπτος συνελήφθη με 22,406 χάπια μεθαμφεταμίνης και 570.59 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στην περιοχή Kathu.

Ένας άνδρας συνελήφθη με 2,800 χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα όπλο και σφαίρες στο Πουκέτ.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.