Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιθεωρούν άστεγους στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιθεώρησαν άστεγους και ζητιάνους στην περιοχή Πατόνγκ την περασμένη εβδομάδα.

Αξιωματούχοι από το Κέντρο Προστασίας των Άπορων του Πουκέτ είπαν στο Phuket Express ότι επιθεώρησαν άστεγους και ζητιάνους κοντά στην παραλία Patong και την κοντινή περιοχή σε μια εκστρατεία από τις 16 Ιανουαρίου.th έως τον Ιανουάριο 20th με αστυνομικούς και αστυνομικούς της Patong.

Βρέθηκαν οκτώ άστεγοι, τέσσερις άνδρες, τρεις γυναίκες και ένα νεαρό κορίτσι. Οι αξιωματούχοι κατέγραψαν προσωπικά στοιχεία από αυτούς. Τρεις από αυτούς μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προστασίας των Άπορων του Πουκέτ, αν και επειδή αυτό ήταν εθελοντικό οι άλλοι αρνήθηκαν.

Οι άστεγοι, ειδικά από μετανάστες, έχουν αυξηθεί στο Πουκέτ τα τελευταία χρόνια λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η πανδημία του Covid, οι περιορισμοί και ο τουρισμός και η αγορά εργασίας που εξακολουθεί να επιστρέφει.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.