Συνελήφθη άνδρας με 2,800 χάπια μεθαμφεταμίνης και όπλο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας συνελήφθη με 2,800 χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα όπλο και σφαίρες στο Πουκέτ.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι πρόσφατα συνέλαβε, χωρίς ακριβή ημερομηνία και ώρα, τον κ. Narong 'Yee' Homhuan, 50 ετών. Κατασχέθηκαν από αυτόν 2,800 χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα πιστόλι και 3 σφαίρες.

Συνελήφθη στο Κάθου. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Kathu για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

Δεν είπε γιατί είχε τα αντικείμενα.

Ίσως επιθυμείτε επίσης να:

Ένας ύποπτος συνελήφθη με 22,406 χάπια μεθαμφεταμίνης και 570.59 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στην περιοχή Kathu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.