Ρωσίδα τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση της μηχανής της με ένα αυτοκίνητο στην Καμάλα

Καμάλα -

Μια Ρωσίδα τραυματίστηκε μετά τη σύγκρουση της μηχανής της με αυτοκίνητο στην Καμάλα.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα χθες το απόγευμα της Πέμπτης (19 Ιανουαρίουth) στον δρόμο Patong – Kamala στην Καμάλα.

Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο μηχανάκι Honda PCX 150 CC στην άκρη του δρόμου. Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν την άγνωστη τραυματισμένη Ρωσίδα και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα κατεστραμμένο λευκό αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Το Phuket Express σημείωσε ότι το όνομα και των δύο τραυματιών δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης.

Η αστυνομία της Καμάλα συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.