Η Κίνα επιτρέπει επίσημα τις ομαδικές εκδρομές να συνεχίσουν στην Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη-

Μετά από τρία χρόνια ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω της πανδημίας Covid-19, η Κίνα απέσυρε έναν περιορισμό στις ομαδικές εκδρομές στην Ταϊλάνδη και σε άλλες 19 χώρες από την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 με μια ξαφνική ανακοίνωση.

Η Κίνα είχε στο παρελθόν άρει τους συνολικούς μεμονωμένους διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού στην Κίνα έκανε την ανακοίνωση, η οποία περιελάμβανε επίσης χώρες όπως η Ρωσία και η Νέα Ζηλανδία.

Αυτό θα επιτρέψει επίσημα στα τουριστικά γραφεία και στις διαδικτυακές ταξιδιωτικές εταιρείες να αρχίσουν να κάνουν κράτηση για μεγάλες ομαδικές εκδρομές που συχνά φαίνονται να ταξιδεύουν με λεωφορεία και να οδηγούνται από σημαιοφόρους. Η Κίνα είναι ιστορικά η νούμερο ένα χώρα όσον αφορά τον ακατέργαστο αριθμό τουριστών που παρέχονται στην Ταϊλάνδη, περίπου στο τριάντα τοις εκατό συνολικά.

Τα νέα θα χαιρετιστούν θερμά από την ταξιδιωτική βιομηχανία στην Ταϊλάνδη, αν και ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής έχουν ήδη δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διαμαρτύρονται για πιθανά μελλοντικά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.