ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τοποθετούνται κολώνες κυκλοφορίας για να επιβραδύνουν τα οχήματα στη γέφυρα Thep Sisin στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Στη γέφυρα Thep Sisin (Klong Koh Phee) στην πόλη του Πουκέτ έχουν τοποθετηθεί ελαστικοί κολώνες κυκλοφορίας για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας μεθυσμένος οδηγός σεντάν έπεσε πάνω σε μοτοσικλέτα στο Mueang Phuket κατά τη διάρκεια της εκστρατείας Seven Days New Year για την Οδική Ασφάλεια.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αντιδήμαρχος της πόλης του Πουκέτ Prasit Sinsaowapak είπε στο Phuket Express ότι έχουν τοποθετηθεί ελαστικοί κολώνες κυκλοφορίας και στις δύο λωρίδες της γέφυρας για να επιβραδύνουν τα οχήματα και να μειώσουν τα τροχαία ατυχήματα. Στη γέφυρα αυτή έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία ατυχήματα με πολλούς τραυματισμούς και νεκρούς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.