Δεκατέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε επιδρομή τυχερών παιχνιδιών στο Πουκέτ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην παλιά πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Δεκατέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε άντρο τυχερών παιχνιδιών σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι μετά τα μεσάνυχτα (19 Ιανουαρίου) σήμερα μια ομάδα από την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ εισέβαλε σε ένα άντρο τυχερών παιχνιδιών στον τρίτο όροφο ενός νυχτερινού κέντρου κοντά στο Surin Circle (γνωστό ως Fountain Circle) στην οδό Rassada στο Talad. Yai στην παλιά πόλη του Πουκέτ.

Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι υπήρχε άντρο τυχερών παιχνιδιών μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Δεκατέσσερις παίκτες έχουν συλληφθεί με τυχερά παιχνίδια που κατασχέθηκαν, μεταξύ των οποίων και κάρτες πόκερ.

Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ. Ένας από αυτούς αντιμετωπίζει κατηγορίες για εκμετάλλευση παράνομου τζόγου. Οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο. Όλοι παραδέχτηκαν τις κατηγορίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.