Καρχαρίας φάλαινας με δίχτυ ψαρέματος κολλημένο στην ουρά στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένας μεγάλος φαλαινοκαρχαρίας εντοπίστηκε με δίχτυ ψαρέματος κολλημένο στην ουρά του σε ένα νησί στο Mueang Krabi.

Ένα βίντεο από ένα τουριστικό σκάφος κοντά στο νησί Χονγκ στο Εθνικό Πάρκο Than Bok Khorani δημοσιεύτηκε σε μια σελίδα στο Facebook που δείχνει το περιστατικό. Ο τεράστιος φαλαινοκαρχαρίας, που έχει μήκος περίπου έξι μέτρα, κολυμπούσε με την ουρά του κολλημένη με ένα δίχτυ ψαρέματος. Αναφέρθηκε ότι η ουρά του τραυματίστηκε από το δίχτυ.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Than Bok Khorani κ. Weerasak Srisajjang είπε στο Phuket Express ότι αναζητούν τον φαλαινοκαρχαρία από χθες (17 Ιανουαρίουth) αφού ειδοποιήθηκαν. Οι πράκτορες τουριστικών σκαφών και οι δύτες ενημερώνονται για να βοηθήσουν στην αναζήτηση του φαλαινοκαρχαρία για να αφαιρέσουν με ασφάλεια το δίχτυ.

Αν κάποιος δει τον φαλαινοκαρχαρία, καλέστε το εθνικό πάρκο 075 681 096 ή επικοινωνήστε απευθείας με τον κ. Wanchai Sumongkol 088-449-7717.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.