Το Πουκέτ υποδέχεται την πρώτη απευθείας κινεζική πτήση τουριστών σε σχεδόν τρία χρόνια

Πουκέτ-

Συνολικά 182 Κινέζοι τουρίστες έφτασαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ την Τετάρτη (18 Ιανουαρίουth2023.

Η πρώτη ομάδα Κινέζων τουριστών προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στις 6:30 μ.μ. σε απευθείας πτήση από την Spring Airlines από τη Σαγκάη στο Πουκέτ.

Τους υποδέχθηκαν θερμά και τους οδήγησε η διευθύντρια του Γραφείου Τουρισμού της Ταϊλάνδης στο Πουκέτ κα Nanthasiri Ronnasiri και αρμόδιοι υπάλληλοι.

Έλαβαν αναμνηστικά δώρα από το αεροδρόμιο. Καλώς ήρθατε στο Πουκέτ από το Phuket Express

Οι επιχειρήσεις του Πουκέτ είναι ενθουσιασμένες και έτοιμες να υποδεχτούν Κινέζους τουρίστες.

Περισσότερες πτήσεις απευθείας από την Κίνα έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν στο Πουκέτ αυτόν τον μήνα με περίπου 500 επιβάτες.

Εν τω μεταξύ την περασμένη εβδομάδα στις 9 Ιανουαρίουth, 2023. 269 Κινέζοι τουρίστες από το Xiamen της Κίνας προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.