Το Πουκέτ προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Φαναριών για την αρχή της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς

Πουκέτ -

Ο Δήμος του Πουκέτ προσκαλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο ετήσιο Φεστιβάλ Φαναριών στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ για την αρχή της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Ο δήμαρχος της πόλης του Πουκέτ Saroj Angkanapilart είπε στο Phuket Express ότι το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη διασταύρωση Charter στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου.th. Το Πουκέτ είχε ξεκινήσει να διοργανώνει το Φεστιβάλ Φαναριών από το 2016 για να διατηρήσει την τοπική παράδοση και να τονώσει τον τουρισμό.

Όχι μόνο η πόλη είναι διακοσμημένη με φανάρια αλλά και σπίτια και επιχειρήσεις στην περιοχή. Ελάτε να τραβήξετε φωτογραφίες από όμορφα τοπία της παλιάς πόλης με φανάρια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.