Ανταμοιβή 100,000 μπατ για την εξαφανισμένη γάτα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια Κινέζα ομογενής πρόσφερε μια ανταμοιβή 100,000 μπατ για όποιον μπορεί να βρει τη χαμένη γάτα της, μια λευκή περσική γάτα.

Η κυρία Xiong, 40 ετών, Κινέζος υπήκοος, είπε στο Phuket Express την Τετάρτη (18 Ιανουαρίου) ότι η εξαφανισμένη γάτα, ο Garfield, είναι μια αρσενική λευκή περσική γάτα δύο ετών. Ο Garfield έχει μεταφερθεί από την Κίνα με την κα Xiong. Ο Γκάρφιλντ πήγαινε μαζί της παντού.

Ο Γκάρφιλντ λείπει εδώ και έντεκα μέρες από το σπίτι στο Σόι Πασάκ 4/1 στο Τσερνγκ Ταλάι στο Θαλάνγκ. Η κυρία Xiong του λείπει πολύ.

Αν κάποιος τον δει, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 093 581 2166. Θα δοθεί ανταμοιβή 100,000 μπατ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν θετικά στον ασφαλή εντοπισμό του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.