ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο οδηγός ταξί του Phuket Minivan High On Meth έχει αφαιρέσει την άδεια οδήγησής του

Πουκέτ -

Ένας μεθυσμένος οδηγός μίνι βαν που παραδέχτηκε ότι έπαιρνε χάπια μεθαμφεταμίνης και οδηγούσε με σκασμένο λάστιχο, προκαλώντας σπινθήρες από έναν μπροστινό τροχό στο Thalang, αφαίρεσε την άδεια οδήγησης.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία Tha Chatchai είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε στις 9:00 το πρωί της Παρασκευής (13 Ιανουαρίουth) ότι ένα μίνι βαν με σκασμένο λάστιχο οδηγούσε για πολλά χιλιόμετρα με σπινθήρες να προέρχονται από τον μπροστινό τροχό προς τα έξω στον δρόμο Thep Kassattri στο Mai Khao, Thalang.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ είπε στο Phuket Express αυτή την εβδομάδα ότι η άδεια οδήγησης του οδηγού μίνι βαν που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κ. Pichai αφαιρέθηκε καθώς οδηγούσε και έκανε χρήση παράνομων ναρκωτικών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.