Λάβετε μέρος στην εορταστική διασκέδαση του κινεζικού νέου έτους 2023 στην Ταϊλάνδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Συναρπαστικές, ζωντανές και πολύχρωμες γιορτές για τον εορτασμό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς πραγματοποιούνται σε πολλούς προορισμούς στο βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών του Βορρά, του Νότου, της Κεντρικής, της Ανατολής και της Βορειοανατολικής.

Μπανγκόκ, 16 Ιανουαρίου 2023 – Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) θα ήθελε να προσκαλέσει τους τουρίστες να ζήσουν τη ζωντανή διασκέδαση, τα εορταστικά χρώματα και την εκπληκτική κουλτούρα και κληρονομιά των διάφορων εορτασμών για την κινεζική Πρωτοχρονιά που λαμβάνουν χώρα στην Ταϊλάνδη.

Το 2023, η Κινεζική Πρωτοχρονιά είναι στις 22 Ιανουαρίου και οι εορτασμοί πραγματοποιούνται εντός και γύρω από αυτήν την ημερομηνία:

Μπανγκόκ και Κεντρική Περιφέρεια

Chinatown Κινεζική Πρωτοχρονιά 2023
14 Ιανουαρίου-15 Φεβρουαρίου 2023, 18.00:24.00-XNUMX:XNUMX, Odeon Circle, Yaowarat Road, Μπανγκόκ
Ανταύγειες: Μια σειρά από δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων πολιτιστικών παραστάσεων, έκθεση για την Κινεζική Πρωτοχρονιά στην Ταϊλάνδη και τις σχέσεις Ταϊλάνδης-Κίνας, επιδείξεις κινεζικής τέχνης, συμπεριλαμβανομένης της καλλιγραφίας και της κοπής χαρτιού. Κατά τη διάρκεια του ενός μήνα, η λεωφόρος της εκδήλωσης θα είναι όμορφα διακοσμημένη με ανάλαφρες διακοσμήσεις με θέμα «Ευημερία, Ευημερία, Καλή Τύχη, Έτος του Κουνελιού», που περιλαμβάνει μια φωτισμένη αψίδα τούνελ, λάμπες και λαμπτήρες δρόμου σε απόσταση 200 μέτρων. .

Έκθεση Ratchaburi Chinatown Fair 2023
19-23 Ιανουαρίου 2023, Pracha Phatthana Dam, Mueang District, Ratchaburi
Ανταύγειες: Παράσταση φωτός και ήχου με κουρτίνα νερού στην Chinatown, χοροί λιονταριών και δράκων, πολιτιστικές παραστάσεις, παρελάσεις, σύγχρονες παραστάσεις και παραστάσεις καλλιτεχνών, φωτεινές διακοσμήσεις και επιδείξεις φαναριών, επίδειξη μαγειρικής παραδοσιακού κινεζικού φαγητού για την Πρωτοχρονιά για τύχη και καλή τύχη και επιδείξεις τέχνης , συμπεριλαμβανομένης της κινεζικής αστρολογίας, της κοπής χαρτιού και της κατασκευής φαναριών.

Samut Sakhon κινεζικό νέο έτος 2023
19-23 Ιανουαρίου 2023, 60th Πάρκο Maharaja και ναός πυλώνων της πόλης Samut Sakhon
Ανταύγειες: Πολιτιστικές παρελάσεις, έκθεση καταναλωτών, πωλήσεις τοπικών φαγητών και κινεζικής Πρωτοχρονιάς για να φέρουν τύχη και καλή τύχη και διάφορες δραστηριότητες.

Paknam City Lantern Festival 2023
20 Ιανουαρίου-19 Φεβρουαρίου 2023, Ίδρυμα Thamkatanyu (Sian Lo Tai Tien Kong), υποπεριοχή Bang Pu, Περιοχή Mueang, Samut Prakan
Ανταύγειες: Μεγάλη επίδειξη φαναριών με πάνω από 5,000 φανάρια από την Ταϊβάν, συμπεριλαμβανομένων φαναριών κινουμένων σχεδίων, φαναριών φαντασίας, θεϊκών φαναριών και επίδειξης πυροτεχνημάτων. Εκθέσεις των 5 θεών σκαλισμένα επιδέξια από πέτρα και ενός γιγαντιαίου ζεύγους λιονταριών σκαλισμένα από πράσινο νεφρίτη. Διάφορες παραστάσεις, όπως χοροί λιονταριών, κουκλοθέατρα και διαγωνισμός ζωγραφικής με φανάρια.

Suphan Buri κινεζικό νέο έτος 2023
21-31 Ιανουαρίου 2023, Dragon Descendants Museum, Mueang District, Suphan Buri
Ανταύγειες: Παραστάσεις νεαρών ερμηνευτών Suphan Buri, παραστάσεις απογόνων δράκων – χορός λιονταριών, παράσταση με πολεμικά τύμπανα, χορός εννέα δράκων, κουνγκ φου και άλλες κινεζικές πολεμικές παραστάσεις, αλλαγή μασκών κινεζικής όπερας, παραδοσιακός κινέζικος χορός και συναυλίες διάσημων Ταϊλανδών καλλιτεχνών και διασημοτήτων. Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, το City Pillar Shrine, το Dragon Descendants Museum, το Celestial Dragon Village και το Buddhism Memorial Park θα είναι όμορφα διακοσμημένα με ανάλαφρες διακοσμήσεις.

Pak Nam Pho Κινεζική Πρωτοχρονιά 2023
15-26 Ιανουαρίου 2023, ποταμός Chao Phraya, περιοχή Mueang, Nakhon Sawan
Ανταύγειες: 12 ημέρες και 12 νύχτες εορτασμών με διάφορες ευοίωνες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του φόρου τιμής στους πολύ σεβαστούς Chao Pho και Chao Mae Pak Nam Pho στα βόρεια και νότια ιερά και αξιοποίηση. Επιπλέον παραστάσεις από καλλιτέχνες και τραγουδιστές, δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης check-in φωτογραφιών, πωλήσεις παραδοσιακών κινεζικών φαγητών για την Πρωτοχρονιά για να φέρουν τύχη και καλή τύχη και παράσταση κινεζικής όπερας.

Βόρεια περιοχή

Φεστιβάλ Chiang Mai Chinatown 2023
22 Ιανουαρίου 2023, Alley Lao Zhou, Wichayanon Road-Chiang Mai Road (γύρω από την αγορά Warorot)
Ανταύγειες: Παραστάσεις δράκων και λιονταριών, φωτογραφικά περίπτερα, πωλήσεις τοπικών και κινεζικών τροφίμων Πρωτοχρονιάς για να φέρουν τύχη και καλή τύχη, και διαγωνισμοί.

Ανατολική Επαρχία

Κινεζικό Φεστιβάλ Πρωτοχρονιάς Πατάγια 2023
20-22 Ιανουαρίου 2023, Central Pattaya Activity Lawn, Lan Pho Public Park, Na Kluea and Walking Street, Pattaya, Chon Buri
Ανταύγειες: Ταϊλανδο-κινεζικές πολιτιστικές παραστάσεις, παραστάσεις χορού λιονταριών και δράκων, συναυλίες διάσημων καλλιτεχνών και έκθεση για την ιστορία του φεστιβάλ κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Βορειοανατολική Περιφέρεια

Φεστιβάλ κινεζικής Πρωτοχρονιάς Udon Thani 2023
18-21 Ιανουαρίου 2023, Ναός παππού-γιαγιάς, περιοχή Mueang, Udon Thani
Ανταύγειες: Κινεζική τέχνη και πολιτιστικές δραστηριότητες από τα διακεκριμένα κλαμπ και τις οικογένειες των Κινέζων απογόνων του Udon Thani, όπως χορός λιονταριών, χορός χρυσού δράκου, διακοσμήσεις κόκκινων φαναριών, κινεζικές μουσικές παραστάσεις, κινέζικη καλλιγραφία και πωλήσεις παραδοσιακών κινεζικών τροφίμων Πρωτοχρονιάς για να φέρουν τύχη και καλή τύχη.

Κινεζικό Φεστιβάλ Πρωτοχρονιάς Κοράτ 2023
21-24 Ιανουαρίου 2023, Thao Suranaree Monument and Chomphon Road, Mueang District, Nakhon Ratchasima
Ανταύγειες: Πομπή θεών από ιερά σε όλη την πόλη Κοράτ, παραστάσεις λαϊκών τραγουδιών, σύγχρονη κινεζική τέχνη και πολιτιστικές παραστάσεις και πωλήσεις φαγητού από γνωστά τοπικά εστιατόρια.

Mukdahan Indochina Fest 2023
19-22 Ιανουαρίου 2023, Old Town Quarter, Mueang District, Mukdahan
Ανταύγειες: Σύγχρονες πολιτιστικές παραστάσεις, χορός Baslop, βιετναμέζικο Ao Dai και κινέζικο Qipao επίδειξης μόδας, Indochina Kids Contest, κινέζικη παράσταση γραφής καλλιγραφίας, πωλήσεις τοπικών φαγητών, συμπεριλαμβανομένου βιετναμέζικου φαγητού. Επιπλέον μια γκαλερί τέχνης και έκθεση καλλιτεχνών Mukdahan. Ο χώρος της εκδήλωσης θα είναι όμορφα διακοσμημένος με ανάλαφρα διακοσμητικά.

Νότια περιοχή

Φεστιβάλ Κινεζικής Πρωτοχρονιάς Hat Yai 2023
21-24 Ιανουαρίου 2023, Niphat Uthit 2-3 Road, Hat Yai District, Songkhla
Ανταύγειες: Φωτεινά διακοσμημένος χώρος με καμάρες με φανάρια και πεζόδρομους που κάνουν το τέλειο σκηνικό για παραστάσεις χορού χρυσού δράκου και λιονταριού από διάσημους θιάσους από τη Yala, κινεζικές πολιτιστικές παραστάσεις και παραστάσεις από τον διάσημο Ταϊλανδό καλλιτέχνη COCKTAIL. Επιπλέον, μια ειδική συναυλία από την Ασιάτισσα τραγουδοποιό Frances Yip που θα μεταδίδεται ζωντανά σε κοινό σε όλο τον κόσμο.

Φεστιβάλ Κινεζικής Πρωτοχρονιάς 2023 στην πόλη του Πουκέτ
27-29 Ιανουαρίου 2023, Queen Sirikit Park, Thalang Road, Πουκέτ
Ανταύγειες: Διάφορες παραστάσεις και θεατρικά έργα, πάγκοι με φαγητό, ακαδημαϊκές διαλέξεις για την αρχιτεκτονική και τη διατήρηση της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ, και την Σινο-Πορτογαλική Αρχιτεκτονική Animation Projection, και πωλήσεις τοπικών και παραδοσιακών φαγητών.

Φεστιβάλ Φαναριών Πουκέτ 2023
15 Ιανουαρίου-5 Φεβρουαρίου 2023, Limelight Avenue, Πουκέτ
Ανταύγειες: Παραστάσεις Guzheng, κινέζικοι χοροί θαυμαστών, χοροί λιονταριών και διακόσμηση φαναριών τοπικών σπιτιών.

Κινεζικό Φεστιβάλ Πρωτοχρονιάς Τρανγκ 2023
20-22 Ιανουαρίου 2023, Γραφείο Δήμου της πόλης Trang
Ανταύγειες: Σόου χορού λιονταριών από ντόπιους μαθητές και διάφορες άλλες παραστάσεις, καθώς και έκθεση καταναλωτών.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.