Καταζητούμενος ύποπτος από τη Σιγκαπούρη για το σχέδιο Ponzi Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος καταζητούμενος από τη Σιγκαπούρη συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για φερόμενη συμμετοχή σε απάτη Ponzi.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Πουκέτ είπαν στο Phuket Express ότι συνέλαβαν τον κ. Daryl Cai Yonghui, 32 ετών, υπήκοο Σιγκαπούρης, ακολουθώντας τον καταζητούμενο από το Τμήμα Ειδικών Ερευνών (DSI). Πήγαινε στη Σιγκαπούρη.

Ο κ. Yonghui είναι ένας από τους σημαντικούς ύποπτους σε μια υποτιθέμενη απάτη Forex – 3D για τις πυραμίδες νομισμάτων. Σχεδόν 10,000 Ταϊλανδοί υπέβαλαν καταγγελίες για αυτήν την απάτη Ponzi.

Ο κ. Yonghui δεν απάντησε αμέσως τις κατηγορίες και αρνήθηκε να μιλήσει στον Τύπο.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.