Η Ταϊλάνδη διοργανώνει ετήσια εκδήλωση για την Εθνική Ημέρα του Δασκάλου  

Πουκέτ

Ταϊλάνδη -

Εκδηλώσεις για την ετήσια Εθνική Ημέρα των Εκπαιδευτικών πραγματοποίησε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας στις 16 Ιανουαρίουth.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στρατηγός Prayut Chan-o-cha αποκάλυψε το σύνθημα της Ημέρας του Δασκάλου φέτος, «Καλοί δάσκαλοι, καλοί μαθητές, καλό μέλλον». Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ιδέα του Teacher's Power is the Heart of Transforming Educational Quality.

Ο στρατηγός Prayut σήμερα το πρωί προήδρευσε της εκδήλωσης στο Συμβούλιο Δασκάλων της Ταϊλάνδης. Φέτος συμπλήρωσε τα 67th Ημέρα δασκάλου. Δάσκαλοι σε όλη τη χώρα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την Ημέρα του Δασκάλου στην επαρχία.

Μπανγκόκ

Αυτή η ημέρα είναι η Ημέρα του Δασκάλου για τους εκπαιδευτικούς, ενώ παρόμοια ημέρα μαθητή θα είναι κανονικά τη δεύτερη Πέμπτη του Ιουνίου μετά την έναρξη του νέου εξαμήνου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.