Η τραγική αληθινή ιστορία αγάπης του Πουκέτ μετατράπηκε σε μια ολοκαίνουργια ταινία – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Μια τραγική αληθινή ιστορία αγάπης «Sarasin Bridge Love Story» μεταξύ του Dum και της Giw έχει μετατραπεί σε μια ολοκαίνουργια ταινία.

Η ταινία ανακοινώθηκε επίσημα στον Τύπο χθες (15 Ιανουαρίουth) στη γέφυρα Sarasin στο Mai Khao, Thalang. Τη νέα ταινία σκηνοθετεί ο διάσημος καλλιτέχνης από τη Νότια Ταϊλάνδη Ekkachai Srivichai, 60 ετών, ο οποίος κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat. Η ταινία θα παρουσιαστεί στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίουth 2023.

Η ταινία παρουσιάζει μια αληθινή ιστορία αγάπης το 1973 στο Πουκέτ που ήταν πριν από 50 χρόνια. Ένας άντρας ονόματι «Dum» που ήταν οδηγός λεωφορείου Baht και μια γυναίκα με το όνομα «Giw» που ήταν δάσκαλος ήταν εραστές. Η οικογένεια της γυναίκας δεν ήθελε να είναι μαζί καθώς ήταν πολύ διαφορετικοί. Ο Νταμ και η Γκιου τερμάτισαν τελικά την τραγική ερωτική τους ζωή δένοντας τους εαυτούς τους με ύφασμα και πηδώντας από τη γέφυρα Σαρασίν.

Οι δυτικοί αναγνώστες θα αναγνωρίσουν παρόμοια θέματα με τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.