Χρυσό βραχιόλι αξίας 150,000 μπατ επιστράφηκε σε Βρετανό στο Πατόνγκ – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Ένα χρυσό βραχιόλι αξίας 150,000 μπατ επιστράφηκε σε Βρετανό ιδιοκτήτη στην Πατόνγκ από Ταϊλανδό.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίουth , ο κ. Jakkarin Kongmueang, 46 ετών, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Patong με το βραχιόλι από χρυσό που τώρα αξίζει 150,000 μπατ. Είπε στην αστυνομία ότι βρήκε το χρυσό βραχιόλι σε ένα μπαρ στο Soi Bangla στις 11 Ιανουαρίουth.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή, (13 Ιανουαρίουth), ο κ. Ryan Ashley Horner, Βρετανός υπήκοος, ήρθε στην αστυνομία της Patong για να ρωτήσει αν κάποιος βρήκε το χρυσό του βραχιόλι. Προς μεγάλη έκπληξη του Ράιαν, η αστυνομία είπε ναι, κάποιος το βρήκε

Η αστυνομία ενημέρωσε τον κ. Jakkarin ότι ο κ. Horner είχε εμφανιστεί με την απόδειξη του χρυσού βραχιολιού από το χρυσοπωλείο στο οποίο το αγόρασε. Ο κωδικός αριθμός στο χρυσό βραχιόλι ταίριαζε με το έγγραφο. Ο κ. Jakkarin έλεγξε πλάνα CCTV στο μπαρ και διαπίστωσε ότι ο κύριος Horner ήταν στο μπαρ πριν από την ώρα που βρήκε το χρυσό βραχιόλι.

Το χρυσό βραχιόλι επιστράφηκε τελικά στον ιδιοκτήτη κ. Χόρνερ ο οποίος είπε ευχαριστώ στον κ. Jakkarin. Είναι πολύ χαρούμενος καθώς δεν είχε καμία ελπίδα να βρει το χρυσό του βραχιόλι αφού το έχασε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.