Το Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών της Ταϊλάνδης προειδοποιεί για διαδικτυακή απάτη με άδεια οδήγησης

Πουκέτ -

Το Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ έχει προειδοποιήσει για αυτό που αποκαλούν διαδικτυακή και παράνομη απάτη με άδεια οδήγησης.

Η απάτη της υπηρεσίας άδειας οδήγησης έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης πρώην πρώην χωρών του Πουκέτ και σε παρόμοιες ομάδες στην Πατάγια αυτήν την εβδομάδα. Το TPN media σημειώνει ότι οι φερόμενοι απατεώνες προσπάθησαν ακόμη και να δημοσιεύσουν την «προσφορά» σε ομάδες που ανήκουν στα μέσα TPN, αλλά απορρίφθηκαν.

Η ανάρτηση αναφέρει ότι προσφέρεται 100 τοις εκατό νόμιμη υπηρεσία άδειας οδήγησης χωρίς να χρειάζεται να πάτε μόνοι σας στο Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών, να δώσετε εξετάσεις, εξετάσεις ή οποιεσδήποτε απαιτήσεις προσόντων. Η υποτιθέμενη απάτη λέει ότι θα τα κάνουν όλα για εσάς. Η άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας είναι 2,000 μπατ και η άδεια αυτοκινήτου είναι 3,000 μπατ.»

Ο επικεφαλής του γραφείου χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ Atcha Bualjan είπε στο Phuket Express «Η ανάρτηση δεν είναι πραγματική. Δεν εμπλεκόμαστε σε αυτό. Αυτό είναι απάτη. Έχουμε υποβάλει αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ και προσπαθούμε να βρούμε τους υπεύθυνους. Οποιαδήποτε άδεια αποκτηθεί μέσω αυτής της διαδικασίας θα ήταν ψεύτικη ή θα χάνατε χρήματα από απατεώνες. Κανένας αξιωματικός του Υπουργείου Χερσαίων Μεταφορών δεν θα δεχόταν ποτέ δωροδοκία για να πάρει άδεια χωρίς προσόντα ή εξετάσεις».

Η αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι διερευνά τα περιστατικά για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Αυτή η απάτη με άδεια οδήγησης εξακολουθεί να γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Pattaya, όπως φαίνεται παρακάτω.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.