Ξένοι που φέρεται να επιτέθηκαν σε Ταϊλανδούς τουρίστες στο νησί Samui μεταφέρθηκαν στο Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Πουκέτ -

Οι αλλοδαποί που φέρεται να επιτέθηκαν σε μια ομάδα Ταϊλανδών τουριστών στο νησί Samui μεταφέρθηκαν στο Πουκέτ. Ο πιο διάσημος αστυνομικός της Ταϊλάνδης, ο «Big Joke», διέταξε προσωπικά τον εντοπισμό των υπόπτων.

Η αστυνομία του Bo Phut είπε στο Phuket Express ότι εντόπισε μια ομάδα αλλοδαπών που φέρεται να επιτέθηκαν σε Ταϊλανδούς τουρίστες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Έχει εκδοθεί κλήση για επίθεση γι' αυτούς και οι αλλοδαποί, που πιστεύεται ότι είναι πρώην πατρίδες, ενθαρρύνθηκαν να παραδοθούν. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης επικοινώνησε επίσης με το Γραφείο Μετανάστευσης σχετικά με το καθεστώς βίζας των υπόπτων.

Ο αναπληρωτής αρχηγός της εθνικής αστυνομίας, στρατηγός Surachate "Big Joke" Hakparn πήγε στο αστυνομικό τμήμα Bo Phut στο νησί Samui χθες (11 Ιανουαρίουth) για να σημειωθεί επείγουσα πρόοδος στην υπόθεση που έχει εξοργίσει πολλούς Ταϊλανδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφέρεται ότι δύο από τους αλλοδαπούς υπόπτους έχουν ήδη εγκαταλείψει το νησί Samui και τώρα βρίσκονται στο Πουκέτ. Η είδηση ​​για την επίθεση αποκαλύφθηκε στα μέσα ενημέρωσης αφού το θύμα της Ταϊλάνδης υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία την 1η Ιανουαρίου 2023 και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συμβεί τίποτα.

Αυτό έφερε την υπόθεση στην προσοχή του Big Joke και του ευρύτερου κοινού της Ταϊλάνδης που τώρα απαιτεί τη σύλληψη των αλλοδαπών υπόπτων που φέρεται να ξυλοκόπησαν την ομάδα των Ταϊλανδών τουριστών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.