Κατασχέθηκαν 88 πυροβόλα όπλα, 1,199 σφαίρες και 430,029 χάπια μεθαμφεταμίνης στην περιοχή 8 (συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ)

Πουκέτ -

Η καταστολή των εγκλημάτων της αστυνομίας στην περιοχή 8 (συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ) από τις 19 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 23rd κατασχέθηκαν 88 πυροβόλα όπλα, 1,199 σφαίρες και 430,029 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες (11 Ιανουαρίουth) στο Αστυνομικό Τμήμα της Περιφέρειας 8 με έδρα το Maikhao, στο Πουκέτ ηγήθηκε ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας, Στρατηγός Surachate 'Big Joke' Hakparn.

Έγινε αναζήτηση σε περισσότερα από 517 μέρη σε επτά επαρχίες: Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Chumphon, Krabi, Phang Nga, Ranong και Phuket.

Συνολικά κατασχέθηκαν 88 πυροβόλα όπλα, 1,199 σφαίρες, 430,029 χάπια μεθαμφεταμίνης και 305 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθησαν συνολικά 619 ύποπτοι. Τα περισσότερα πυροβόλα όπλα κατασχέθηκαν στο Nakhon Si Thammarat, ακολουθούμενο από το Surat Thani και το Chumphon.

Ο Big Joke είπε στο Phuket Express και σε άλλα μέσα ενημέρωσης ότι η καταστολή είχε στόχο να διασφαλίσει την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε τουριστικές επαρχίες για την πρόληψη και τη μείωση του εγκλήματος και των ναρκωτικών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.