Το Dolphin Washes Ashore και αργότερα πεθαίνει στην παραλία Phang Nga

Phang Nga -

Ένα δελφίνι βρέθηκε αποκλεισμένο σε μια παραλία στο Phang Nga και τραγικά αργότερα pγαϊδούρα μακριά.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express αυτή την εβδομάδα ότι ειδοποιήθηκαν για τον θάνατο από το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi Hat Thaimueang.

Το δελφίνι, που ήταν ακόμα ζωντανό, ξεβράστηκε σε μια παραλία Κάο Λάμπι. Το προσωπικό του DMCR προσπάθησε να σπρώξει το δελφίνι πίσω στη θάλασσα, αλλά αργότερα ξεβράστηκε στην παραλία και πάλι νεκρό.

Το νεκρό δελφίνι μεταφέρθηκε στο Θαλάσσιο Βιολογικό Κέντρο του Πουκέτ. Το θηλυκό ριγέ δελφίνι είχε μήκος 217 εκατοστά και ζύγιζε 70 κιλά. Θεωρήθηκε ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.