Περισσότερες απευθείας πτήσεις από την Κίνα έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Περισσότερες πτήσεις απευθείας από την Κίνα έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν στο Πουκέτ αυτόν τον μήνα με περίπου 500 επιβάτες.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Οι επιχειρήσεις του Πουκέτ είναι ενθουσιασμένες και έτοιμες να υποδεχτούν Κινέζους τουρίστες.

269 ​​Κινέζοι τουρίστες από το Xiamen της Κίνας προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Ταϊλάνδης στις 9 Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουρισμού του Πουκέτ, κ. Thanet Tantipiriyakit, δήλωσε στο Phuket Express. «Πιστεύουμε ότι το Πουκέτ εξακολουθεί να είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για τους Κινέζους τουρίστες. Περίμεναν με ανυπομονησία να επισκεφτούν το Πουκέτ.»

«Αυτό το μήνα, στις 18 Ιανουαρίουth , θα υπάρχουν απευθείας πτήσεις από την Κίνα προς το Πουκέτ, δύο πτήσεις από τη Σαγκάη και μία πτήση από το Νανκίν. Συνολικά, τρεις πτήσεις θα μεταφέρουν περίπου 500 επιβάτες. Ακόμη δύο απευθείας πτήσεις περιμένουν να επιβεβαιωθούν», εξήγησε ο κ. Thanet.

«Επιπλέον, στις 24 Ιανουαρίουth , θα υπάρξουν άλλες τρεις πτήσεις από την Κίνα που θα είναι συνολικά οκτώ πτήσεις αυτόν τον μήνα», πρόσθεσε ο κ. Thanet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.