Τεράστιο Dugong βρέθηκε νεκρό στο Krabi

ΦΩΤΟ: MGR Online

Κράμπι –

Ένα dugong 280 κιλών βρέθηκε νεκρό στη θάλασσα Κράμπι.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το νεκρό dugong από έναν τοπικό ψαρά κοντά στον κόλπο Tha Maprao στην υποπεριοχή Khao Thong, Mueang Krabi χθες το βράδυ (10 Ιανουαρίου).

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το θηλυκό dugong μήκους 2.5 μέτρων και βάρους 280 κιλών. Δεν βρέθηκαν τραύματα στο νεκρό σκάφος. Το θαλάσσιο γρασίδι ήταν ακόμα στο στόμα του ντουγκόνγκ.

Πιστεύεται ότι η dugong πέθανε όχι περισσότερο από 24 ώρες πριν την εύρεση. Διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.