Νεαρός Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση στο σπήλαιο Krabi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Krabi

Κράμπι –

Ένας Γερμανός τουρίστας υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι αφού έπεσε από έναν λόφο σε μια σπηλιά στο Κράμπι.

Τα σωστικά συνεργεία ειδοποιήθηκαν για το συμβάν στις 4:00 χθες (10 Ιανουαρίουth) στο ναό του σπηλαίου της τίγρης στο Mueang Krabi.

Περισσότεροι από 10 διασώστες πήγαν στο σπήλαιο με εξοπλισμό διάσωσης. Ανέβηκαν τον λόφο πάνω από χίλια απότομα σκαλοπάτια, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω μόνοι σας.

Οι διασώστες είπαν στο Phuket Express ότι ο νεαρός Γερμανός τουρίστας, 19 ετών, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και αιμορραγούσε βαριά. Ωστόσο, εξακολουθούσε να έχει τις αισθήσεις του και σε εγρήγορση.

Ο Γερμανός τουρίστας τοποθετήθηκε σε πίνακα διάσωσης. Ήταν πολύ δύσκολο να μεταφερθεί ο τραυματίας κάτω από τον λόφο, κάτι που κράτησε περισσότερες από δύο ώρες. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο Γερμανός τουρίστας ταξίδευε με τους φίλους του. Βρίσκονταν στην κορυφή του λόφου για να δουν το όμορφο τοπίο στην κορυφή της σκάλας 1,143 σκαλοπατιών. Ο τουρίστας έπεσε κάτω από ένα μέρος από τα 1,143 σκαλοπάτια που ήταν περίπου 94 σκαλοπάτια που έπεσε συνολικά.

Δεν ήταν σαφές πώς έπεσε ο νεαρός αλλά τα σκαλιά και η ανάβαση είναι εξαιρετικά δύσκολη και απότομη.

Τα σωστικά συνεργεία έχουν προειδοποιήσει άλλους τουρίστες να είναι πιο προσεκτικοί καθώς πολλοί τουρίστες τραυματίστηκαν από πτώση σε αυτό το μέρος.

Για ένα βίντεο δείτε τον Ναό της Τίγρης με τον Καρλ στην Ταϊλάνδη και την πεζοπορία κάντε κλικ ή πατήστε εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.