Δύο ακόμη πρόσφατες δερμάτινες φωλιές θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν στην παραλία Phang Nga

Phang Nga -

Δύο ακόμη, η έβδομη και η όγδοη συνολικά, πρόσφατες φωλιές αυγών θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε πρόσφατα ανακαλυφθείσες φωλιάζει σε μια παραλία στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι δύο δερμάτινες θαλάσσιες χελώνες είχαν πρόσφατα γεννήσει αυγά στην παραλία Baan Thung Darp στην υποπεριοχή Koh Phra Thong, στην περιοχή Kura Buri.

Και οι δύο φωλιές είναι γεμάτες αυγά στα οποία η περιοχή δεν επηρεάζεται από το θαλασσινό νερό ή τον κακό καιρό. Αυτά τα αυγά δεν αφαιρέθηκαν από τις φωλιές τους. Ωστόσο, οι δύο φωλιές περιφράσσονται για την προστασία τους.

Συνολικά 131 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια έκτη φωλιά που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε μια παραλία στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.