Παραλιακοί πωλητές παγιδεύτηκαν με 49 πλωτά φανάρια στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Τέσσερις πωλητές παραλιών πιάστηκαν με 49 φανάρια που αιωρούνται στην παραλία Bang Tao στο Thalang.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Thalang κ. Bancha Tanooin είπε στο Phuket Express ότι οι αξιωματικοί της περιοχής περιπολούσαν στην παραλία Bang Tao στο Cherng Talay χθες το βράδυ, 9 Ιανουαρίου.th.

Στην παραλία βρέθηκαν τέσσερις παραλιακοί πωλητές με 49 πλωτά φανάρια. Μεταφέρθηκαν στο Επαρχιακό Γραφείο Thalang με 49 πλωτά φανάρια που κατασχέθηκαν.

Ο κ. Bancha είπε στο Phuket Express ότι και οι τέσσερις πωλητές υπέγραψαν συμφωνία για να υποσχεθούν ότι δεν θα πουλήσουν ξανά πλωτά φανάρια.

Σε περίπτωση που εντοπίστηκαν να πουλούν και πάλι πλωτά φανάρια, θα κινηθούν νομικά εναντίον τους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.