Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο Ρουμάνο δύτη στο Rawai – VIDEO

Rawai -

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο 47χρονο Ρουμάνο δύτη στο Rawai.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για έναν Ρουμάνο δύτη που είχε χαθεί στη θάλασσα κοντά στο νησί Kaew Nok στο Rawai, νότια του Πουκέτ, χθες μετά το μεσημέρι (8 Ιανουαρίουth).

Ο Ρουμάνος δύτης ονομάστηκε από την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ως MR. SEBASTIAN EMIL SOMESAN, 47. Έζησε στην Ταϊλάνδη για τρία χρόνια με βίζα Non -90. Έμενε με μια Ταϊλανδή φίλη κα, Sangrawee Sringa, 42 ετών, στη Rassada του Mueang Phuket.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express χθες στις 1:30 μ.μ. ότι ο δήμαρχος του Ραουάι Aroon Solos ειδοποιήθηκε για τον MR. SOMESAN από τον Ρουμάνο φίλο του MR.ALEXANDRU-FLORIN MIRON, 46 ετών, και την Ταϊλανδή φίλη του κα Saowaluck Kanhawong, αφού πήγαν σε ένα ταχύπλοο για καταδύσεις.

Η άγκυρα του σκάφους δεν μπόρεσε να ανασυρθεί και ο κ. SOMESAN κατέβηκε κάνοντας κατάδυση για να δει ποιο ήταν το πρόβλημα. Οι φίλοι του πίστεψαν ότι τελείωσε το οξυγόνο στη δεξαμενή του πριν εξαφανιστεί. Ο κ. SOMESAN είχε σημαντική εμπειρία στις καταδύσεις.

Η έρευνα είχε ξεκινήσει από χθες μέχρι το βράδυ. Η έρευνα συνεχίστηκε ξανά σήμερα το πρωί (9 Ιανουαρίουth).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.